Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

// Montagebedrijf Ede //

Opdrachtgevers in Ede kunnen terecht bij V.O.F. Middendorp Montage voor dakbeplating en wandbeplating. Wij zijn bedrijven, kantoren, winkels en stallen graag van dienst met een deskundig advies over de juiste vormen van beplating en verzorgen ook de professionele montage. Wij zijn een gevestigde naam geworden in de regio Ede doordat wij topkwaliteit en uitstekende service bieden. Doordat wij alleen maar gebruik maken van de beste kwaliteit materialen en beschikken over moderne gereedschappen bent u altijd verzekerd van een degelijk en duurzaam resultaat. Zowel voor een kleine klus, zoals het beplaten van een klein object, als voor de grotere projecten, zoals de dakbeplating en/of wandbeplating van een compleet bedrijfspand beschikken wij over de benodigde capaciteit.

Bij alle projecten werken wij zeer nauwkeurig. Wandbeplating en dakbeplating moet naadloos aansluiten om zo problemen als lekkage te voorkomen. Een voorwaarde hiervoor is een goed materiaal. Wij hebben een betrouwbaar netwerk van leveranciers die de beste kwaliteit materialen leveren. Om uw wensen en behoeften in kaart te brengen bezoeken wij u op locatie en inventariseren de mogelijkheden. Door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren welke oplossing voor u de meest optimale is. Ook het budget wat u wilt besteden wordt in het plan van aanpak meegenomen.

Nadat wij alle wensen en mogelijkheden op een rijtje hebben gezet, vatten wij de plannen samen in overzichtelijke tekeningen, hiermee krijgt de opdrachtgever duidelijke inzicht in hoe het er uiteindelijk gaat uitzien. Wij presenteren u een duidelijke offerte, zonder kleine lettertjes, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Na acceptatie van de offerte gaat onze hechte team van medewerkers met vol enthousiasme voor u aan de slag. Bij alle werkzaamheden houdt u één contactpersoon, belangrijk voor een duidelijke communicatie en een snelle voortgang van een klus.
 
 

Wandbeplating Ede en omgeving

Wandbeplating die wij monteren kan bestaan uit sandwichpanelen. Deze hebben een isolerende werking, doordat zij bestaan uit twee platen, een binnenplaat en een buitenplaat, waartussen zich een isolerende laag bevindt. Deze sandwichpanelen zijn beschikbaar in talrijke kleuren, en diverse profielen. Mogelijk zijn: trapeziumprofiel, golfprofiel en dakpanprofiel.

Ook een wandbeplating of dakbeplating van enkelwandige beplating is mogelijk voor een pand in Ede en omstreken. Enkelwandige beplating heeft als voordeel dat deze relatief licht is. Deze platen gaan lang mee en zijn beschikbaar in de golf-, trapezium- of potdekselmotieven.

V.O.F. Middendorp Montage kan voor u ook isolatieplaten aanbrengen. Wilt u uw wandbeplating of gevelbeplating laten aanbrengen door een professioneel ingesteld bedrijf en wilt u daarvoor een goed tarief betalen? Dan zijn wij uw aangewezen partner. Informeert u naar de vele mogelijkheden. Wij sturen u ook graag een vrijblijvende offerte voor uw unieke project.

U kunt direct een offerte aanvragen

© 2024 Middendorp Montage | Privacyverklaring

Een website van stylemaster