Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

// Montage Barneveld //

V.O.F. Middendorp Montage in Harskamp heeft als werkgebied onder andere Barneveld. Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren van klanten over de juiste beplating van daken en wanden. Onze doelgroep zijn bedrijfsmatige toepassingen, beplating van kantoren, winkels en stallen. Ook voor een vakkundig montage bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u altijd verzekerd bent van het juiste vakmanschap, met als resultaat een degelijk en duurzaam eindresultaat. Wij beschikken over de capaciteit de juiste gereedschappen voor zowel kleine klussen, zoals het beplaten van een schuur, maar ook voor grote projecten in de regio Barneveld, zoals het aanbrengen van dakbeplating of wandbeplating aan grote bedrijfshallen draaien wij onze hand niet om.

Wij voeren alle projecten altijd zorgvuldig uit, zodat wij een naadloze aansluiting van alle elementen realiseren. Hiermee worden problemen als lekkages voorkomen. Onze materialen betrekken wij van geselecteerde leveranciers. De materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Om een duidelijk plan van aanpak samen te stellen bezoeken wij onze klanten op locatie, om zo de wensen en behoeften te bespreken. Hierin spelen wij ook een adviserende rol, wij spreken alle mogelijkheden door en houden rekening met het beschikbare budget.
 
 

Vrijblijvende offerte en tekeningen voor uw dakbeplating

Om het eindresultaat visueel te maken voor de opdrachtgever, wordt het plan van aanpak uitgewerkt in duidelijke tekeningen. U krijgt een transparante, vrijblijvende offerte, zonder scherpe kantjes, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Na acceptatie van de offerte gaat ons gemotiveerde en vakbekwame team van monteurs aan de slag.
U heeft altijd maar één aanspreekpunt, waardoor de communicatie altijd glashelder is en een snelle voortgang van de werkzaamheden wordt bevordert.

Om een pand te voorzien van wandbeplating monteren wij sandwichpanelen van uitstekende kwaliteit. Een sandwichpaneel bestaat uit een binnenplaat en een buitenplaat, met daartussen een isolerende laag. De sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en profielen, zoals trapezium-, golf- en dakpanprofiel.

Ook bestaat de mogelijkheid om voor zowel dakbeplating als wandbeplating voor uw pand in Barneveld te kiezen voor enkelwandige beplating. Deze hebben als voordeel dat ze relatief licht zij. Ze hebben een lange levensduur en zijn leverbaar in vele profielen (golf-, trapezium of potdekselmotief).

V.O.F. Middendorp Montage heeft zich ook gespecialiseerd in het monteren van isolatieplaten. Wilt u verzekerd zijn van een vakkundige plaatsing van uw gevelbeplating of wandbeplating door een bedrijf met veel ervaring? Neemt u dan contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zullen u verbazen met onze gunstige tarieven en zijn u graag van dienst.

U kunt direct een offerte aanvragen

© 2024 Middendorp Montage | Privacyverklaring

Een website van stylemaster